Beograd, Novi Sad
+381 61 20 35 009
menadzer.trubaca@gmail.com

Cena

Cena

Cena - Cenovnik Trubača

Cena – to je ono što svakog od nas interesuje kada organizujemo muziku za naše slavlje ili dogadjaj.

Pokusaćemo da na to damo što precizniji  mogući odgovor. 

Mi – kao tim koji je organizovao velike festivale, velike dogadjaje, učešće trubača na filmovima i raznim menifestacijama pored toga svakodnevno organizujemo proslave kao što su : Svadbe, rodjendani, punoletstva, krštenja, mature i td. imamo cenovnik podeljen u 3 grupe prema Vašim finansiskim mogućnostima.

Cenovnik - Cena Trubača

Kao što je na slici već objašnjeno Trubači po HIT CENI najpovoljniji Trubači u Srbiji, za samo 50 ili 100 € možete angažovati Trubače za Vaše slavlje u bilo kom gradu ili mestu širom Srbije.

Trubači sa cenom od 200 do 500 € ovo je kategorija ,, Profesionalnih Trubača” samim tim je i cena veća . Za one kojima je presudan kvalitet i žele kvalitetnije trubače predlažemo ovu kategoriju. ,,Zlatna Sredina “

Trubačka Estrada sa cenom od 1000 do 8000 € u ovoj kategoriji su najbolji Trubači, pobednici Guče. Za sve ljubitelje trube i poznatih trubača predlažemo ovu kategoriju.

Svet kako da odaberete Vašu kategoriju i prave Trubače za Vaše slavlje

Postavićemo nekoliko smernica koje bi trebalo da pratite i da prema Vašem budžetu odaberete pravi Trubački orkestar za Vaše slavlje.

  • Prvo ono najbitnije, odredite Vaš budžet za angažman Trubača poželjno da se uklapa u gore navedenu kategoriju . ( Vi verovatno znate svoje finansiske mogućnosti i zamišljenu sumu ,, OD – DO“)

  • Javite se nama sa detaljima ( obavezno što ranije i molimo da sa detaljima budete što precizniji ) Detalji nama bitni su : Datum , vrsta slavlja, grad ili mesto gde se održava slavlje, vreme početka nastupa i vreme trajanja nastupa.

  • Ako ste već sami odredili kategoruju odnosno budžet u okviru kog bi angažovali Trubače obavezno nam napomenite to, ako Vam ipak treba naš savet onda nam okvirno recite sumu OD – DO a mi ćemo Vam predložiti slobodne bendove na odabir.

  • Savetujemo svima da se javljaju što ranije i pravovremeno zakazuju termine iz razloga što većina je za angažovanje Trubača po najpovoljnijoj ceni a najjeftiniji Trubači budu angažovani  mesecima unapred i većina termina bude popunjena.

Napominjemo da su navedene CENE u kategorijama sa putnim troškovima i važe samo za angažmane  u Srbiji, za angažovanje Trubača u inostranstvu CENE se razlikuju zbog putnih troškova i eventualnog smeštaja benda.

Za angažmane u inostranstvu ispoštujte gore navedene smernice a mi ćemo Vam poslati detaljno opisanu najbolje moguću ponudu sa cenom angažmana, putnih troškova i smeštaja benda.

Nama se možete javiti preko kontakt telefona, e-maila , viber-a , whatsap-a u daljem tekstu imate sve potrebne informacije.

NAŠ TIM – VELIKI PROJEKTI

Naš tim koji je sa lokacijom u Novom Sadu i Beogradu učestvo je u organizovanju velikih projekata kao što su:
– 100 truba
– Film Jagoda u supermarketu
– Film Guča (Ljubavni Sabor u Guči)

Pored toga možemo se pohvaliti još jednim veoma uspešnim projektom a to je Film “Guča -Ljubavni Sabor u Guči”.
Naš zadatak je bio da angažujemo po jednog mužičara iz trubačkih orkestara širom Srbije, da bi učestvovali na snimanju filma, što ni malo nije bilo jednostavno.
Reditelj i scenarista ovog filma je Dušan Milić sa kojim smo na predhodnom filmu ostvarili saradnju.
Dušan Milić debitovao je 2003. godine filmom „Jagoda u supermarketu“, za koji je napisao i scenario. U produkciji ovog filma učestvovao je i Emir Kusturica. Reditelj i scenarista Dušan Milić smatra da je Guča najpoznatiji srpski brend i da će ovaj film biti veoma uspešan kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Filmove možete poledati na ovim Linkovima
– Guča – Ljubavni sabor u Guči: https://www.youtube.com/watch?v=Sa-IcfEqmPQ
– Jagoda u supermarketu: https://www.youtube.com/watch?v=NiObcIqwsC8

A sve informacije kako je nastao tim za organizovanje Trubača i na kom principu radimo,  ako Vas zanimaju sve ove informacije posetite na linku – ,, Menadžer Trubača ili  web sajt www.trubacii.rs tu je sve detaljno objašnjeno.

Kontakt i Informacije

Telefoni za angažmane u Srbiji :

061 20 35 009

063 78 00 413

Telefoni za inostranstvo :

+381 61 20 35 009

+381 63 78 00 413

E- mail: 

menadžer.trubaca@gmail.com

5/5

Drugi o nama

Želeo bih da pohvalim saradnju sa timom profesionalaca preko njih smo angažovali Trubače povodom proslave naše firme i stvarno smo prezadovoljni. Sve preporuke i Hvala još jednom...
Ivan Marić
Direktor iz Hrvatske
Još jedna velika preporuka od majke koja je uspešno iznenadila svoje dete povodom proslave 18-og rodjendana. I samo da napomenem da su čak i najeftiniji Trubači bili odlični i ostavili odličan utisak. Hvala ovom divnom timu ljudi.
Jelena Trifunović
Novi Sad
Sve preporuke i od mene, bio sam Kum na svadbi u Beogradu, angažovao sam profesionalne Trubače i nisam se pokajao sve pohvale za preporuku Trubačkog Orkestra bili su fenomenalni .
Dejan Stefanović
Beograd
Angažovali smo Trubače povodom mature , odnosno kraja školske godine. Naš glavni problem je bio da se uklopimo u budžet koji smo prikupili a ovaj tim ljudi nam je izašao u susret i okvirno našem budžetu dobili smo odlične Trubače.
Ognjen Mirković
Subotica

Tags: , , , , ,

error: Content is protected !!
Call Now Button