Beograd, Novi Sad
+381 61 20 35 009
menadzer.trubaca@gmail.com

Trubači Vrbas

Trubači za svadbe, rođendane i sva ostala veselja

Trubači Vrbas

Trubači Vrbas 061 20 35 009

Trubači Vrbas – bavimo se oranizacijom trubača  u Vrbasu i okolini za sva Vama bitna veselja. Potrebni su vam Trubači za svadbe, rodjenane,  proslavu mature, krštenja  nemojte čekati, odmah pozovite i zakažite Vaš termin po najpovoljnijoj ceni.

Free Call

Potrudićemo se maksimalno da Vama izadjemo u susret kako bi u okviru Vašeg budžeta planiranog za angažman trubačkog orkestra dobili odgovarajuće trubače.

Organizovali smo Trubače za svadbe bukvalno po celoj Srbiji, a i u inostranstvu. Organizovali smo trubačke orkestre poznatim ličnostima : pevačima, političarima, sprtistima , neke poznatije trubačke manifestacije kao što su 100 truba u Beogradu, organizovali smo trubače za pojavljivanje u domaćim filmovima i serijama.

Naša usluga je veoma profesionalna, i kod nas uvek možete dobiti ono što Vi želite i što sebi možete priuštiti.

Trubači Vrbas za svadbe

U saradnji smo sa svim Trubačima širom Srbije, postoji mogućnost angažmana bilo kog Trubačkog orkestra, pa i onih,  najpoznatijih.

Za one koji žele jeftiniju varijantu, najpovoljniji su angažmani lokolnih trubača, pozovite a Trubači iz Vrbasa Vam stoje na raspolaganju.

Radi rezervacije termina poželjno je nazvati što ranije jer najeftiniji bendovi trubača uglavnom budu zakazani znatno ranije.

Trubači Vrbas Cena

 

ŠTO SE TIČE CENE ANGAŽMANA TRUBAČA NEMOJTE UOPŠTE BRINUTI.

Cena angažmana trubača u Vrbasu je jako povoljna: Najefitija varijanta je od 50 do 100 Evra. Ali uvek postoji mogočnost angažmana skupljih trubačkih orkestra.

Za one kojima Cena Trubača nije toliko bitna već im je bitan kvalitet, ili žele poznate trubačke bendove najbolje je da nas direktno kontaktiraju, i iznesu svoje zahteve, a mi će mo okvirno njihovom budžetu predložiti  i po potrebi angažovati za Vas  adekvatan trubački orkestar.

Raspon cena kvalitetnijih trubača: od 200 do 500 Evra   –  Poznati trubači sa nagradama i priznanjima iz Guče od 1000 pa naviše.

 

Trubači Vrbas Kontakt   

                                                                                        

063 78 00 413   ( Viber – Whatsapp )

 

061 20 35 009   ( Viber – Whatsapp )

 

Email:

 

menadzer.trubaca@gmail.com

 

Facebook stranica

Tags: , , , , , ,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button