Beograd, Novi Sad
+381 61 20 35 009
menadzer.trubaca@gmail.com

Trubači Trebinje

Trubači Trebinje

Trubači Linz

Trubači Trebinje 061 20 35 009

Trubači Trebinje – bavimo se organizovanjem trubača  u Trebinju i okolini za sva Vama bitna veselja. Potrebni su vam Trubači za svadbe, rodjendane,  proslavu mature,   nemojte čekati, odmah pozovite i zakažite Vaš termin po najpovoljnijoj ceni

Za Vas u BIH, možemo organizovati dve varijante Trubača:

(Trubače iz Srbije koje dolaze po Vašem pozivu, ili Trubače koji su već u okolini  i mogu biti veoma povoljni ako termin nije popunjen …)

Za Vas možemo organizovati trubače po najpovoljnijoj ceni, a za one kojima cena nije  preterano bitna tu su tri kategorije. CENA podeljena po kategorijama 50 do100 € , 200 do 500 € , 1000 do 8000 € .  (plus putni troškovi)

Potrudićemo se maksimalno da Vama izadjemo u susret kako bi u okviru Vašeg budžeta planiranog za angažman trubačkog orkestra dobili odgovarajuće trubače.

Organizovali smo Trubače za svadbe bukvalno po celoj Srbiji, a i u inostranstvu. Organizovali smo trubačke orkestre poznatim ličnostima : pevačima, političarima, sportistima , neke poznatije trubačke manifestacije kao što su 100 truba u Beogradu, organizovali smo trubače za pojavljivanje u domaćim filmovima i serijama.

Naša usluga je veoma profesionalna, i kod nas uvek možete dobiti ono što Vi želite i što sebi možete priuštiti.

Trubači Trebinje za svadbe

U saradnji smo sa svim Trubačima, postoji mogućnost angažmana bilo kog Trubačkog orkestra, pa i onih,  najpoznatijih.

Za one koji žele jeftiniju varijantu, najpovoljniji su angažmani lokolnih trubača, pozovite a Trubači iz Trebinja Vam stoje na raspolaganju.

Radi rezervacije termina poželjno je nazvati što ranije jer najeftiniji bendovi trubača uglavnom budu zakazani znatno ranije.

Trubači Cena

ŠTO SE TIČE CENE ANGAŽMANA TRUBAČA NEMOJTE UOPŠTE BRINUTI.

Cena angažmana trubača u Trebinju je jako povoljna: Najeftinija varijanta je već od 100 Evra (ako lokani bend nema popunjen termin ) . Ali uvek postoji mogočnost angažmana skupljih trubačkih orkestra.

Za one kojima Cena Trubača nije toliko bitna već im je bitan kvalitet, ili žele poznate trubačke bendove najbolje je da nas direktno kontaktiraju, i iznesu svoje zahteve, a mi će mo okvirno njihovom budžetu predložiti  i po potrebi angažovati za Vas  adekvatan trubački orkestar.

Raspon cena kvalitetnijih trubača: od 200 do 500 Evra   –  Poznati trubači sa nagradama i priznanjima iz Guče od 1000 pa naviše. Sve u vezi Cene detaljno je objašnjeno na ovom linku www.trubaci.info/cena/

Trubači Trebinje Kontakt

061 20 35 009

063 78 00 413

E-mail

menadzer.trubaca@gmail.com

Tags: , , , , ,

error: Content is protected !!
Call Now Button